Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH

Preinscripció curs 2024/25 - Codi de centre: 08032154


Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM)


- Producció Agropecuària, perfil professional de producció ramadera (concertat) (+ info)


- Jardineria (concertat) (+ info)

- Aprofitament i Conservació del Medi Natural. FORESTAL (concertat)

DESCRIPCIÓ

Amb aquests estudis s’assoleix el nivell necessari per a realitzar les tasques pròpies de l’activitat forestal, com també les de vigilància, manteniment i protecció del medi natural, en condicions adequades de seguretat i higiene i alhora conservant el medi productiu. També capacita per al maneig i el manteniment en ús de la maquinària i els equips necessaris, a més d’organitzar i gestionar una explotació forestal de tipus familiar.

CONTINGUT/ASSIGNATURES

Organització i gestió d’una explotació familiar agrària, instal•lacions agràries, mecanització agrària, aprofitaments forestals, aprofitaments cinegètics i piscícoles, producció de plantes,gestió dels recursos forestals, defensa de les masses forestals, activitats d’ús públic en espais naturals, agrotecnologia, relacions en l’equip de treball, formació i orientació laboral, formació en centres de treball i síntesi.

DURADA

2000 hores.

ACCÉS

Tenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria, tenir el títol de tècnic o de tècnic auxiliar, haver superat el curs específic per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM), haver superat el segon curs del batxillerat unificat i polivalent (BUP), tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics, haver superat els mòduls obligatoris d’un programa de qualificació professional inicial (PQPI), haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, tenir un títol per accedir a un cicle formatiu de grau superior. Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d’accés. Per presentar-s’hi han de tenir, com a mínim, 17 anys l’any en què es fa la prova.

SORTIDES PROFESSIONALS

Activitats cinegètiques, repoblacions forestals, explotacions forestals, activitats al medi natural, vivers d'arbres i plantes, repoblacions d'espècies, empreses piscícoles, escorçador, bomber forestal.