Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH

Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM)

- Producció Agropecuària, perfil professional de producció ramadera (concertat)

DESCRIPCIÓ

Amb aquests estudis s'obté la capacitació per obtenir productes i subproductes agropecuaris atenent a criteris de qualitat i rendibilitat, fent operacions de producció i de manteniment d'instal•lacions i equips, aplicant la legislació de protecció ambiental, de prevenció de riscos laborals, de benestar animal i seguretat alimentària.

CONTINGUT/ASSIGNATURES

Fonaments agronòmics, fonaments zootècnics, taller i equips de tracció, infraestructures i instal•lacions agrícoles, principis de sanitat vegetal, control fitosanitari, implantació de cultius, producció agrícola, producció de llet, ous i animals per a vida, producció de carn i altres produccions ramaderes, formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora, síntesi, formació en centres de treball.

DURADA

2000 hores.

ACCÉS

Tenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria, tenir el títol de tècnic o de tècnic auxiliar, haver superat el curs específic per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM), haver superat el segon curs del batxillerat unificat i polivalent (BUP), tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics, haver superat els mòduls obligatoris d’un programa de qualificació professional inicial (PQPI), haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, tenir un títol per accedir a un cicle formatiu de grau superior. Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d’accés. Per presentar-s’hi han de tenir, com a mínim, 17 anys l’any en què es fa la prova.

SORTIDES PROFESSIONALS

Treballadora qualificat o treballadora qualificada en cultius i ramaderia; agricultor o agricultora; horticultor o horticultora; fructicultor o fructicultora; floricultor o floricultora; criador o criadora de bestiar; avicultor o avicultora; apicultor o apicultora; productor o productora de llet i/o d’ous, i operador o operadora de maquinària agrícola i ramadera.


- Jardineria (concertat) (+ info)


- Aprofitament i Conservació del Medi Natural. FORESTAL (concertat) (+ info)