Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH

Assessorament en la Formació Professional

Assessorament en la Formació Professional
Descripció

El servei d'assessorament en la formació professional ofereix atenció a la persona interessada en millorar la seva qualificació a partir de la seva experiència laboral i formació prèvia, i en funció de les capacitats i expectatives professionals.

Aquest servei té per objectiu la construcció de l'itinerari formatiu i professional específic per a la persona que ho sol·licita.

En finalitzar aquest procés, la persona interessada obté un informe d'assessorament, imprescindible per participar en el reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials.


Destinataris

Persones que disposen d'experiència laboral i formació prèvia que desitgin obtenir un diagnòstic de les seves possibilitats formatives i de promoció professional, i conèixer l'itinerari formatiu i professional més adequat per aconseguir l'objectiu de qualificació proposat.


Import del servei

50 €


Criteris d’admissió

Per ordre d’inscripció


Llistat de persones admeses (2):
NomCognom 1Cognom 2

Més informació al web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya clicant aquí

Contacte
Pot contactar amb nosaltres clicant aquí