Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    

Ex-alumnes

Si encara no ets ex-alumne registrat omple el següent formulari. Val·lidarem les teves dades i t'enviarem un email amb la teva contrasenya per poder entrar a la zona restringida només per a ex-alumnes i així tindràs accés a tots els continguts i borsa de treball:Política de privacitat: Segons el que disposa en la LOPD, l’informem que les dades facilitades en aquest formulari, seran tractades per les Escoles Familiars Rurals d’Osona, S.L., amb l’objectiu de gestionar la prestació del servei d’ofertes de feina exclusivament dirigit a antics alumnes, les dades podran ser consultades pels altres antics alumnes que també s’hagin donat d’alta en aquest formulari. En cap cas es lliuraran les dades personals a empreses potencialment interessades, sent el Centre qui es comunicarà amb els antics alumnes, que responguin a un determinat perfil marcat per les citades empreses, per tal que aquests, s’hi posin en contacte.

Una vegada finalitzat el procés d’alta, es facilitaran unes claus per accedir a la web a l’apartat d’Antics Alumnes. És responsabilitat de l’usuari fer un bon ús de les claus que se li faciliten i de la informació que es trobi en el web.

La contrasenya és d’ús personal i intransferible, per la qual cosa no es pot lliurar a tercers. El Centre no es fa responsable del mal ús que l’usuari faci de la informació accessible en aquesta web. En cas de pèrdua de les claus, caldrà comunicar-ho immediatament al Centre.

Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant carta dirigida al nostre Centre, adjuntat fotocòpia del seu DNI, al Mas Quintanes, CP 08508 de Les Masies de Voltregà (Barcelona).

 He llegit i accepto la politica de privacitat

Captcha
Escriu les lletres i/o numeros que surten a la imatge (posar lletres en majúscules):

Si ja ets ex-alumne registrat entra a l'àrea privada d'ex-alumnes i consulta la nostra borsa de treball i el cercador d'ex-alumnes.

Escriu el teu email i mot de pas: