Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH
Premi emprenedoria en l'entorn rural

PREMIATS EN LA DARRERA EDICIÓ (ANY 2023)

1r premi (15.000 €)

DPagès - Solsona (Solsonès)


Empresa creada per dos enginyers agrònoms amb l’objectiu de produir carn de porc ecològic d’una forma alternativa, amb una mirada més sostenible i més social. Cria de porcs a la granja de cicle tancat, elaboració de la carn a l’obrador i comercialització directe. Allunyada de la producció convencional, totes les fases de l’empresa estan certificades pel Consell Català de la Producció Ecològica (CCPAE).

https://dpages.cat/Premi emprenedoria en l'entorn rural

Accèssit Sostenibilitat (2.000 €)

Les Gambires - Torelló (Osona)


Des de ja fa 3 anys, l’explotació de les Gambires està transitant cap a l’agricultura regenerativa, a partir del ramat de 60 vaques i mitjançant el pasturatge rotacional de Voisson. Transició cap a un model sostenible. Transformació d’una explotació cap a un model regeneratiu.

https://www.lesgambires.cat/Accèssit Empresa Jove (2.000 €)

Llivins - Llívia (Cerdanya)


Celler vitícola situat a Llívia (Girona), basat en el conreu, elaboració i embotellat de vins. La primera anyada comercial data del 2017 i des d’aleshores, surt al mercat amb quatre vins: BLANC DNEU /BLANC DGE/Floc dDNEU i FLOCDGEL. L’únic celler de la comarca. Té l’objectiu de promoure el sector primari amb valor afegit.

https://tastethealtitude.com/ca/llivins/Accèssit Impacte Social (2.000 €)

Sambucus - Manlleu (Osona)


Empresa d’inserció que neix l’any 2011 amb l’objectiu de crear “espais” de millora professional per a persones en exclusió o en risc d’exclusió social. Desenvolupa la seva activitat en dos grans àmbits: restauració i agricultura.

https://www.sambucus.cat/


Video de presentació dels finalistes

Premi emprenedoria en l'entorn rural