Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH
La Fundació Antiga Caixa Manlleu conjuntament amb BBVA, Casa Tarradellas i l'Escola EFA Quintanes, promouen la convocatòria d'un premi a l'emprenedoria.
Estan convocats autònoms i petites empreses establertes a Catalunya que desenvolupin les seves activitats en els sectors agrari, forestal i de la jardineria.

Inscripció de candidatures

Presenta la teva empresa o iniciativa, omple el qüestionari amb les teves dades i les de la teva empresa. De l'1 de febrer al 30 d'abril.

Selecció dels finalistes

Si passes la fase 1, defensa la teva candidatura presentant les dades que et demanarem per correu electrònic. Del 14 de juny al 14 de juliol.

Presentació dels finalistes davant el jurat

Convenç al jurat de què la teva proposta mereix el premi. Sessió presencial durant el mes de setembre.

Acte de cloenda i lliurament de premis

Assisteix a la gala de cloenda en la que s'anunciaran els noms dels premiats de l'edició 2021.


Segueix l'actualitat del premi a les xarxes@premiquintanesbbvaentornrural


@PQuintanesBBVA

    1 premi de 15.000 € i 3 accèssits de 2.000 €

INSCRIPCIÓ AL PREMI EMPRENEDORIA QUINTANES/BBVA DE L'ENTORN RURAL 2021Dades de l'empresa


Dades de contacte


Dades del representant de l'empresa
Política de privacitat: Segons el que disposa la LOPD, l’informem que les dades facilitades en aquest formulari, seran tractades per les Escoles Familiars Rurals d’Osona, S.L., amb l’objectiu de gestionar la prestació del servei sol·licitat. En cap cas es lliuraran les dades personals a empreses potencialment interessades. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant carta dirigida al nostre Centre, adjuntant fotocòpia del seu DNI, al Mas Quintanes, CP 08508 de Les Masies de Voltregà (Barcelona).
 Accepto la política de privacitat
 Declaro que totes les dades facilitades són correctes

Captcha
Escriu les lletres i/o números que surten a la imatge (posar lletres en majúscules):