Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    

Curs de Manteniment de la motoserra, tècniques de trossejament i tècniques bàsiques de tala d’arbres.
Nivell ECC 1 i ECC 2

Temporalització i lloc

Properament. Horari: de 8 a 15h. (35 hores)

Mas Quintanes



Descripció

Aquesta unitat està dissenyada com un nivell introductori per als usuaris de motoserra; qüestions bàsiques de salut i seguretat de l'operador, manteniment i inspecció de rutina de la motoserra, trossejar, fusta de petites dimensions de diàmetre i l'ús segur de les eines d'ajuda a l’aixecar, amuntegar i manipular la fusta. I la tala d'arbres petits i arbres inclinats utilitzant una sèrie de tècniques, enderrocament d'arbres penjats utilitzant eines de mà, l'eliminació de branques i trossejament de troncs, amuntegat i manipulació de la fusta de forma segura.


Curs de Manteniment de la motoserra, tècniques de trossejament i tècniques bàsiques de tala d’arbres.<br>Nivell ECC 1 i ECC 2

EPI

Casc amb protecció visual i auditiva
Ulleres de protecció
Pantalons antitall
Botes antitall
Farmaciola personal

Opció de lloguer.


Certificat d'assistència

Per a l'obtenció del certificat és obligatori l'execució del 100% del curs.
Certificat expedit per l'escola EFA Quintanes..


Preu

El preu de la formació són 360€, 10% dte per a autònoms o treballadors i 20% dte per a ex-alumnes. Costs examinacions: ECC1:155€ ECC2: 250€ o ECC1+ECC2 350€ Tràmit CTFC no inclòs.